Samenwerking AndereKant

Lisa aan het woord: Als Interieurarchitect kom ik in heel veel woningen. Iedere woning is anders, uniek en is passend bij de bewoners. Dit verschil in uitstraling en gevoel heeft met veel factoren te maken. Denk bijvoorbeeld aan kleurgebruik, lichtinval en voorkeur voor woonstijl. Ook de keuze van de meubels, de grootte en hoeveelheid is een kwestie van smaak en voorkeur.

Bij binnenkomst voel ik direct de sfeer en positieve punten, maar ook waar de knelpunten zitten in het interieur. Aan mij de taak om oplossingen te zoeken, te inspireren en de bewoners anders te laten kijken naar hun eigen interieur. Van kleine tot grote veranderingen, iedere keer weer zoek ik naar het beste resultaat. Ik laat ze letterlijk een Andere Kant zien van hun eigen interieur zien.

Zo uniek als de bewoners zijn, zo uniek is ook hun smaak voor kunst. Zoeken naar de perfecte kunst werkt in de praktijk vaak niet. Maar waarom zou je gaan zoeken als je ook iets voor je kan laten maken?

Doordat ik al een duidelijk beeld heb van kleuren, sfeer en stijl in een interieur is de vertaling naar iets passends voor mij snel gemaakt. Samen met Manon voegen wij onze ideeën samen en ontwerpen wij iets unieks en passends bij het interieur en bewoners.

Mijn naam is Lisa Voet (inderdaad, ik ben de zus van) en samen met Manon kunnen wij ook jullie interieur voorzien van een persoonlijke touch.

“Er is tenslotte niets persoonlijkers dan een interieur”

Samenwerking

Voor een aantal woningen heb ik unieke schilderijen op de gewenste maat mogen maken die perfect aansluiten met met de ideeën van mijn zus.