Fotokwaliteit

Het is belangrijk dat de aangeleverde foto van goede kwaliteit is en dat de haarrichtingen goed zichtbaar zijn. Hoe scherper de foto, hoe gedetailleerder de tekening kan worden. Eventueel kan ik de foto bewerken en belichting aanpassen wanneer dit van toepassing is.

Links: Ongeschikt. Te wazig waardoor er minder detail te zien is. De kleuren komen niet goed uit.

Rechts: Geschikt. Scherpe foto met mooie kleuren en de vormen/lijnen zijn duidelijk zichtbaar.

Achtergrond

Het is mogelijk om meerdere foto’s van dieren te combineren op één plaat. Je kunt er ook voor kiezen om de achtergrond neutraal te houden door een bijpassende kleur uit te kiezen of door te kiezen voor een gedetailleerde achtergrond zoals b.v. een landschap (hier zijn extra kosten aan verbonden).

Bewaren/inlijsten

Bij de bestelling van je tekening zit geen passe-partout en lijst inbegrepen. Dit maakt het echter wel helemaal compleet! Gelukkig kun je deze er gewoon bij bestellen. Het passe-partout zal op maat gemaakt worden en we kiezen samen de juiste (kleur) lijst uit.

Het is belangrijk om je tekening in te lijsten achter glas zodat de kleuren mooi blijven. Ook wordt er gewerkt met professionele materialen waardoor de tekening een lange levensduur heeft. 

Kies je ervoor om geen passe-partout te gebruiken? Zorg dan dat de tekening niet kan schuiven. De tekening is gemaakt van pastelpotloden en is hierdoor erg kwetsbaar.

Aan de slag!

Voordat ik aan de slag ga, betaal je 50% als aanbetaling voor arbeids- en materiaalkosten. 

Deze kosten kunnen echter niet worden terugbetaald. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden tijdens het proces. Na goedkeuring wordt de overige 50% overgemaakt. Je kunt er voor kiezen om de tekening op te halen in Hoofddorp of om het het te laten versturen (op eigen risico). De levertijd van een tekening kan enkele weken bedragen. Voor schilderijen geldt een maximale levertijd van 4 maanden, dit is afhankelijk van de wachtlijst.